powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

OΠΑΠ Δευτέρα 24/01/11


Καλησπέρα και πάλι,
Δεν τα πήγαμε άσχημα χθες προβλέποντας σωστά τα 3 από τα 4 ματσάκια στο σύστημα, και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα αν δεν έπαιρνε κόκκινη κάρτα η Κίεβο στο 68’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Cesar, καθώς είχε καλύτερη κυκλοφορία από την Τζένοα και μπορούσε να πάρει το ματς.
Για σήμερα Δευτέρα  24/01/11 θα δώσω μια τρίαδα καθώς δεν έχει πολλά παιχνίδια για να επιλέξουμε σήμερα.
Θα ξεκινήσω με το παιχνίδι της Μπόλτον με την Τσέλσι. Πιστεύω πως μετά την επικράτηση της επί της Μπλακμπερν, ήρθε η στιγμή για την Τσέλσι να πάρει μπρός, και να αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια για να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου. Οπότε, θα καθαρίσει το ματς από νωρίς και θα ποντάρω στο 2 ημίχρονο/ 2 τελικό στο 2,3.
Στο παιχνίδι της Serie B στην Ιταλία ανάμεσα στην Τριεστίνα με την Νοβάρα. Η Τριεστίνα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με μόλις 4 νίκες ενώ από την άλλη η Νοβαρα βρίσκεται στην 3 θέση, έχοντας μόλις 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες στα 4 τελευταία παιχνίδια, είναι ευκαρία να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θα ποντάρω στο διπλό της Νοβάρα.
Τέλος στην Primera Division, και Μπιλμπάο – Χέρκουκλες. Η Μπιλμπάο είναι μια ομάδα που παραμένει ψηλά στην βαθμολογία κερδίζοντας τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα της, ενώ από την άλλη η Χέρκουλες είναι μια ασταθής ομάδα κ γενικά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν παίρνει θετικά αποτελέσματα. Θα ποντάρω στον άσσο κ στην έδρα της Μπιλμπάο, και για τους τολμηρούς άσσο από ημίρχρονο.
Καλή επιτυχία σε όλους.

By Betuero!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου