powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΠΑΠ Δευτέρα 31/01/11

Καλησπέρα και πάλι,
Δεν τα πήγαμε και πολύ καλά στις προβλέψεις χθες,πιάνοντας μόνο το ακριβές σκορ "0-0" του Άρη με τον Πάοκ, γι'αυτό και σήμερα θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε κι ας μην έχει πολλά παιχνίδια για επιλογή.
Πρώτη επιλογή το διπλό της Αταλάντα μέσα στην Φροζινόνε. Μία Αταλάντα που κυνηγάει όχι μόνο την άνοδο στην Serie A ξανά,αλλά και το πρωτάθλημα καθώς με αυτήν την νίκη περνάει πρώτη μαζί με την Σιένα, απέναντι σε μία Φροζινόνε που βρίσκεται στην τελευταία θέση δίχως κάτι το σημαντικό και παλεύει για την σωτηρία.
Ισπανία και Σανταντέρ - Βαλένθια, ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μου αρέσει πολύ το διπλό στα 2 φράγκα και θα το παίξω. Μία εκπληκτική φέτος Βαλένθια προερχόμενη από 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, θα κυνηγήσει το σερί απέναντι σε μια πολύ μέτρια Σαταντέρ, φέρνοντας άσχημα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια.
Τέλος, θα ποντάρω στο "χ" της Χάβρη με την Σατορου, με 2 πολύ μέτριες ομάδες στην Ligue 2 της Γαλλίας που γενικά δεν σκοράρουν πολύ και δύσκολα κάποια απο τις 2 να καταφέρει να αποσπάσει νίκη.

Καλή επιτυχία σε όλους.
By Betuero!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου