powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Bet-aholics return....

Καλησπέρα σε όλους
Μετά από πολλές μέρες απουσίας,επιστρέφουμε στο blog μας με ένα δυνατό σύστημα 3-4 για αύριο Κυριακή 23/01/11.
Θα ξεκινήσουμε το συστηματάκι  με Ιταλία κ τον άσσο της Κίεβο με την Τζένοα. Και οι 2 ομάδες βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης αρκετές αγωνιστικές, η Κίεβο πολύ δύσκολα χάνει στην έδρα της και πιστεύω θα τα καταφέρει απέναντι σε μία αδύναμη Τζένοα. Συνεχίζουμε με Ιταλία κ στο διπλό της Νάπολι μέσα στην Μπάρι. Η Μπάρι βρίσκεται στην τελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία,από την άλλη μεριά η Νάπολι  βρίσκεται στην 3 θέση μαζί με την Λάτσιο, κ μετά απο την ισοπαλία με την Φιορεντίνα θα πάει μόνο για την νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.
Ας περάσουμε στην Ισπανια κ στο παιχνίδι Αλμερία - Οσασουνα.  ¨Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς απο την μία η Αλμερια δεν έχει ακόμα νίκη εντός έδρας, ενώ από την άλλη η Οσασουνα δεν έχει καταφέρει να κέρδίσει μακριά από το γήπεδο της. Εγώ θα ποντάρω στον άσσο εδώ. Η Οσασούνα προέρχεται απο συνεχή άσχημα αποτελέσματα, η Αλμερία πιστεύω άδικα βρίσκεται στην τελευταία θέση κ πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία.
Τέλος στην Bundesliga, θα ποντάρω στα 4-6 goal στο παιχνίδι της Χοφενχάιμ με την Παουλί. Και οι 2 ομάδες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο κ γενικά στις αναμετρήσεις τους μπαίνουν πολλά goal. Μ'αρέσει η απόδοση στο 2,9 κ θα ποντάρω εκεί.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Ελπίζω να κάνουμε επιστροφή με ταμείο.

By Betuero!

2 σχόλια:

  1. krima gia to chievo, itan kalo to systhma. toulaxiston ta lefta mas pisw k me to parapanw. thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι οντως, εγω εβαλα συστημα και με 3 ματς στα τεσσερα με 21 ευρω παιρνω γυρω στα 72.

    ΑπάντησηΔιαγραφή