powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΑΠ Κυριακή 06/02/11

Καλησπέρα κ πάλι,
Για σήμερα Κυριάκη θα δώσουμε μια καλή τριάδα και ένα "χ" για συστηματάκι 3-4.
Θα ξεκινήσω με τον άσσο της Τσέλσι με την Λίβερπουλ. Και οι 2 ομάδες επιτέλους παίζουν καλό ποδόσφαιρο κερδίζοντας τα παιχνίδια, έχοντας 3 συνεχόμενες νίκες, όμως η Λίβερπουλ μας έχει δείξει φέτος ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με δυνατές ομάδες, η Τσέλσι θέλει πολύ το τριπόντο και πιστεύω θα τα καταφέρει.
Συνεχίζουμε με τον άσσο της Ίντερ με την Ρόμα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μία αψυχολόγητη Ρόμα που μπορεί να κερδίσει το πιο δύσκολο ματς,αλλά και να χάσει το πιο απλό, ενώ απο την άλλη η Ίντερ με τον Λεονάρντο πλέον στο τιμόνι τα πάει πάρα πολύ καλά με και με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάρει το ματς.
Κλείνουμε την τριάδα στο ντέρμπυ της Γαλλίας Λυόν - Μπορντό. Θα ποντάρω και εδώ στον άσσο της Λυόν η οποία μετά το στραβοπάτημα με την Βαλενσιέν, θέλει το τρίποντο και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μια μέτρια φέτος Μπορντο.
Τέλος για όσους θέλουν να ανεβάσουν την απόδοση ή να παίξουν σύστημα, μ'αρέσει το "χ" της Πάρμα με την Φιορεντίνα, με τις 2 ομάδες να παραμένουν σε μέτρια επίπεδα χωρίς να σκοράρουν εύκολα και πιστεύω πως θα αρκεστούν στην ισσοπαλία.

Καλή επιτυχία σε όλους.
By Betuero.

1 σχόλιο: